X
GO

MIJNGEZONDHEID.NET  

Het gemak van MijnGezondheid.net               
Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag een afspraak maken.
Daarnaast is het mogelijk een samenvatting in te zien van uw persoonlijke medische dossier, inclusief uw medicijngebruik. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen dossier.

En gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort. Deze draait u gemakkelijk uit via MijnGezondheid.net. Mocht er wat zijn, dan heeft u alle relevante gegevens bij de hand.

Makkelijk en betrouwbaar!

Uw privacy staat voorop
Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie. Heeft u nog geen DigiD met sms?
Ga dan naar www.digid.nl om het aan te vragen.

 

MijnGezondheid.net heeft nu ook een app (MedGemak)

Met de app MedGemak regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net. U kunt deze gratis downloaden in de appstore op uw smartphone.

Wat is MedGemak

MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak ? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Hoe u dat doet leest u hier.