X
GO

VAKANTIE

De praktijk is gedurende de gehele zomer geopend.

Dr. Farsi is wegens vakantie afwezig van 1 aug t/m 19 aug 2022.  Waarneming door dr. van Wieringen en dr. Oudemans.

 

Huisarts in opleiding

Op dit moment is er een huisarts in opleiding in de praktijk werkzaam, Mw. D. van Wieringen. Zij is basisarts en in opleiding tot huisarts. Zij werkt zelfstandig  onder supervisie van dokter Farsi en de universiteit van Leiden. Haar werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. U kunt ook bij haar online een afspraak via Mijn Gezondheid.net.

 

Corona vaccinatie registratiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar info@uw-huisarts.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

 

Uw privacy

Het komt nog wel eens voor dat er privacy gevoelige informatie aan de assistente verstrekt  wordt aan de balie. Het is dan niet te voorkomen dat wachtende patienten dit mogelijk zouden kunnen horen. Wij vragen u om zoveel mogelijk te bellen, zodat uw privézaken ook privé blijven.